VALENTINOVO uz Željka Joksimovića: – Siguran sam da ćemo i sada prirediti pravi spektakl!

željko joksimović
Željko Joksimović

Valentinovo je pred vratima, a Željko Joksimović je spreman raznježiti publiku u varaždinskoj Areni

Ostalo je dva tjedna do najromantičnijeg dana u godini – Valentinova, a glazbenik čije stihove prati ljubavna tematika savršeni su za ljubavnu atmosferu koju će stvoriti na koncertu 14.veljače i koji će još dugo nakon biti tema mnogih razgovora.

Drago mi je što dolazim u Varaždin na Dan zaljubljenih. Pamtim nastup iz 2016. kao nešto zaista izvanredno i siguran sam da ćemo i sada prirediti pravi spektakl, kazao je Željko Joksimović.

Glazbenik koji je miljenik publike diljem regije s velikim zadovoljstvom iščekuje svoj nastup na kojemu izazove snažne emocije i fantastične reakcije. Dugogodišnja karijera i nevjerojatna karizma koju ovaj glazbenik posjeduje čine ga jedinstvenim na pozornici.
Osim što je iznimno talentirani i svira preko deset instrumenata, Željko Joksimović je ostvario i zapažen nastup na Eurosongu 2004. godine s pjesmom „Lane moje“ gdje je osvojio drugo mjesto.

Dugačak je popis singlova koje publika prepoznaje već nakon prvog takta i pjeva u jedan glas, a neke od njih imat ćete priliku čuti na dan koncerta : „Vreteno“, „Milimetar“, „Nije ljubav stvar“, „Ljubavi“ “Leđa o leđa” i mnoge druge.

Željko Joksimović je dosad izdao šest albuma, a prošle je godine održao i veliku turneju u Americi. Njegovi koncerti su poznati po raskošnoj scenografiji i tome što pozornicu dijeli s vrhunskim glazbenicima. Ako želite sve ovo i sami doživjeti, osigurajte na vrijeme ulaznice za svoje bližnje i sebe i provedite nezaboravnu noć uz predivne ljubavne pjesme!

Ulaznice su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Rose
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
BP Petrol
Eventim

Ostavi kom

Ostavi komentar