Valentinovo u OŠ Toma Goričanca Mala Subotica: Program ispunili plesom, pjevanjem i ljubavnim recitacijama!

Prekrasno Valentinovo u OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica održano je tradicionalno i ove godine 14. veljače.

190 plesača iz 9 razrednih odjela od 5. do 8. razreda natjecalo se sa dva tradicionalna plesa iz Međimurja za titulu najboljeg razreda škole. U drugom dijelu programa u tradicionalnom Plesu srca sudjelovalo je 27 parova a najviše sreće imali su Stjepan Toplek i Nina Cirkvenčić.

Učenici su se pripremali na nastavi tjelesno-zdravstvene kulture uz svoje profesorice Manuelu Stričak i Doru Puklek. Koreografije su osmislili i pomogli u pripremama članovi KUU Zvon Tino Jelenić i Barbara Križaić.

Učiteljica likovne kulture Petra Sokač sa učenicima 5. i 6. razreda prostor sportske dvorane pretvorila je u prekrasan plesni podij.

Osim plesova program je bio ispunjen pjevanjem i ljubavnim recitacijama. Odlične voditeljice Martu Žulić i Lenu Marčec pripremila je učiteljica Nevenka Polanec Petek, a učitelji Štefica Hajdarović i Hrvoje Krištofić uvježbali su mali i veliki zbor.

Cijeli program zabilježila je medijska grupa i njihova učiteljica Nikolina Hampamer, a za glazbu i razglas zadužen je bio Danijel Škvorc.

U ocjenjivačkom sudu bili su učitelji Manuela Stričak, Marija Jelenić, Tino Jelenić, Željka Štampar Zamuda, Petra Sokač, Dora Puklak, Barbara Križaić i Hrvoje Krištofić. Jednoglasnom odlukom najboljim je proglašen 6a razred koji je bio najtočniji u izvedbi i sa najviše plesne energije.

Najbolji razred osvojio je nagradno putovanje u Zagreb gdje će posjetiti naš najbolji profesionalni folklorni ansambl LADO.

Ovogodišnji program Valentinova dio je Erasmus+ projekta Tragovima kulturne baštine koji se provodi u našoj školi, koordinatorica projekta je prof. Manuela Stričak.

Ostavi komentar