9.5 C
Čakovec
Utorak, 28 ožujka, 2023

Uručena javna priznanja uz Dan općine Goričan

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća obilježen je Dan Općine Goričan koji se slavi uz blagdan sv. Ivana Krstitelja.

Sjednici su, uz predsjednika Općinskog vijeća Stjepana Ribarića, načelnika Općine Goričan Marija Moharića, njegove zamjenice Ines Bašnec te vijećnike Općinskog vijeća nazočili i zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec, gradonačelnici i načelnici susjednih gradova i općina i brojni drugi uzvanici.

6

Zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec istaknuo je kako se uvijek s veseljem vraća u Goričan, općinu s kojom on osobno ali i Međimurska županija ima vrlo pozitivna iskustva te ostvaruje uspješnu suradnju. Kao i prethodni govornici zaželio je svim Ivanama, Ivanima i Ivekima sretan imendan a svim Goričancima sretan Dan njihove općine.

4

Bila je to prigoda da se rezimira učinjeno te iznesu planovi i viđenje daljnjeg  razvoja ove sredine.

Također bila je to i prigoda da se zahvali i istakne zaslužne mještane Goričana. Tako su predsjednik Općinskog vijeća i načelnik uručili niz priznanja.

Godišnju nagradu Općine Goričan dobili su: Plesna skupina „Atomi“ Goričan, Zvonimir Lepoglavec te Stjepan Kolenko. Zahvalnice su pripale Mladenu Vlahu, Vladimiru Gudlinu, Josipu Vargecu, Miji Baranašiću te Stjepanu Vadlji.

 

Za kratke predahe pobrinuli su se učenici OŠ Goričan svojim umjećima, uglavnom svirkom, recitacijama i pjesmama.

2

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,076FanoviLajkaj
619SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE