Uređuje se ulica Slatine do novog vrtića u Murskom Središću

Slatine
Obnova prometnice Slatine

Na lokaciji Slatine u Murskom Središću gradi se novi dječji vrtić ali se otvara i prostor za novu stanogradnju jer se u ulici nalazi i 6 gradilišta za obiteljske kuće. Novi ulica zahtijeva i  rekonstrukciju  prometnice, koja je upravo otpočela.

Rekonstrukcija prometnice od ulice Marka Kovača do spoja s odvojkom ulice Slatine, do tvrtke Tid extra obuhvaća: izgradnju fekalnog i oborinskog sustava kanalizacije u sklopu projekta aglomeracije, produženje plinske mreže, izgradnja nove javne rasvjete, izmještanje i produženje postojeće nisko naponske mreže, uređenje parkirališta uz dječji vrtić, izgradnju prometnice i pješačko biciklističke staze. Vrijednost radova iznosi 2.726.654 kuna. Radove na izgradnji fekalnog i oborinskog sustava kanalizacije, prometnice i pješačko biciklističke staze izvoditi će tvrtka Tegra. Javnu rasvjetu izvest će tvrtka Elektro-mont.

Nastavak radova na uređenju prometnice prema novim gradilišta izvesti će se u 2020. godini, što je već ugovoreno. Projektna dokumentacija obuhvaća dio ulice od tvrtke Tid extra do tvrtke Sobočan interijeri i spoj s ulicom Ruđera Boškovića, a radovi će se izvoditi prema financijskim mogućnostima grada.

 

Ostavi komentar