Umirovljenici Nedelišća uredili dvorište svog Doma

umirovljenici Nedelišća
Dvorište Doma u novom ruhu

Svojim rukama i angažmanom obojali su i postavili viseću kuglanu u njihov takozvani parkić, dok je Općina Nedelišće postavila stolove i klupice da imaju gdje odmoriti nakon kuglanja , popiti kavicu, prelistati novine i prokomentirati aktualnosti u općini.

Naši vrijedni i neumorni umirovljenici članovi Matice umirovljenika MŽ podružnica Nedelišće uredili su svoj vanjski kutak kod Doma umirovljenika u Nedelišću.

Članovi Matice izuzetno su aktivni i rado se uključuju u sve aktivnosti u općini. Osim što vode brigu o starijim potrebitim osobama i umirovljenicima općine, vrlo rado se uključuju ali i organiziraju rekreativna i sportska druženja. Uz redovita svakodnevna druženja unutar svoje Podružnice također su i suorganizatori Susreta umirovljenika Međimurske županije na Mesapu na kojem sudjeluje više od 900 umirovljenika iz 26 Podružnica iz cijelog Međimurja.

Aktivni su i na kulturnoj sceni sa svojom Folklornom sekcijom podružnice. Provode i preventivne aktivnosti za očuvanje zdravlja (predavanja, mjerenje šećera u krvi, mjerenje krvnog tlaka), po potrebi organiziraju i druge aktivnosti koje su na korist njihovim članovima. Podružnica broji oko 780 članova. 

Izvor: općina Nedelišća

Ostavi komentar