Ulaznice za predstavu Kerekesh teatra Pod hitno na hitnu u CZK Rudar još idući vikend

Kerekesh teatar
Predstava Pod hitno na hitnu u CZK Rudar

U Centru za kulturu Rudar Mursko Središće, u petak 25. listopada održati će se predstava Kerekesh teatra pod nazivom Pod hitno na hitnu. Predstava će započeti u 18 sati. Organizator Grad Mursko Središće ovim putem obavještava da se ulaznice za predstavu prodavati na blagajni Centra za kulturu Rudari to još i idući vikend:

-18.10. (petak) – od 16:00 do 18:00 sati

-19.10. (subota) – od 09:00 do 11:00 sati

Cijena ulaznice za navedenu predstavu je 60 kuna, što je ekonomska cijena bez ikakve zarade, poručili su iz uprave grada.

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš

Igraju: Jan Kerekeš (punker Zlatko), Goran Koši (Jurica Mišić), Darko Janeš (Darko Pampur), Draško Zidar (Pero Gušter), Ljubomir Kerekeš (penzioner)

U ovoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi,, s više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, s nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja.
S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samo-uvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav.

.

 

Ostavi komentar