UDARNA VIJEST Neslužbeno: 35-godišnji mladić iz Čakovca izazvao stravičnu nesreću kod Svete Helene

Prometna nesreća Sveta Helena
Teška prometna aa naplatnim kućicama Sveta Helena Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Na naplatnim kućicama Sveta Helena danas je u poslijepodnevnim satima automobil (BMW) čakovečkih registarskih oznaka punom brzinom naletio je na dva vozila koja su čekala plaćanje cestarine i izazvao stravičan prizor. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o mladiću (35) iz Čakovca.

Fotografije s mjesta nesreće su stravične. Uz naplatnu kućicu nalazi se potpuno smrskani automobil mađarskih registracija, a iza njega smrskani automobil čakovečkih oznaka okrenut na bok. Malo dalje nalazi se treći automobil, također mađarskih oznaka, s razbijenim stražnjim dijelom.

Četiri osobe su vozilima Hitne pomoći otpremljene u bolnicu. To su po svemu sudeći tri osobe iz automobila mađarskih registarskih oznaka (bračni par i dijete) i Čakovčanac.

Prema neslužbenim podacima bračni par s djetetom u jako je teškom stanju, navodno su u induciranoj komi, piše RTL.

Više o svemu pročitajte u novom broju Međimurskih novina koje od sutra, petak 12. srpnja, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja.

U teškoj prometnoj nesreći na naplatnim kućicama Sveta Helena sudjelovala su tri vozila. Unesrećene je odvezla hitna pomoć, a policija provodi očevid. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

 

Ostavi komentar