Učenici Suite pokazali svoje glazbene vještine na završnoj produkciji

Polaznici Suite škole sviranja i pjevanja Nedelišće i Čakovec upriličili su u srijedu 9. Lipnja 2021. tradicionalnu završnu glazbenu produkciju.

U dvorani Zrinski zgrade Scheier Čakovec svoj trud i rad kroz školsku godinu u vještini sviranja i pjevanja pokazali su polaznici synthesizera, gitare individualno i grupno, bas gitare, bubnjeva i pjevači individualno.

Izvedene kompozicije stranih i domaćih autora bile su iz okvira programa kojeg polaznici uvježbavaju tijekom školske godine.

Bilo je skladbi umjetničke glazbe od L. van Beethovena, J. Brahmsa, W.A.Mozarta, R.Schumanna, W.Leavitta, autorskih pjesama, kao i  pjesama  grupe Pink Floyd, Sting, F. Mercury i mnogih drugih.

Prema riječima voditelja i glazbenog mentora Deana Mošmondora Suita nastavlja svoj rad i u ljetnim mjesecima kad upisuje polaznike svih generacija, a primarni cilj je da uz učenje sviranja ne nekom od glazbenih instrumenata omogući polaznicima stjecanje i drugih važnih glazbenih znanja, vještina i navika, omogućujući tako cjelovit glazbeni razvitak.

U svom programu “Suita” (www.suita.hr)  nudi školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, violinu, bubnjeve, trubu, saksofon, klarinet, flautu i solo pjevanje. (mš) 

Foto: Matej Ščavničar

 

 

 

Ostavi komentar