U Totovcu na parkiralištu kafića ukraden Renault Megane, policija ga ubrzo pronašla

Ukradeni Megane ubrzo je pronađen od strane policije

Kako javlja PU međimurska, unoći s 20. na 21. rujna 2019. godine (s petka na subotu) u Totovcu, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj ukrao je osobni automobil Renault Megane, čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo 58-godišnjaka. Počinitelj je ušao u nezaključani automobil te ga je pomoću originalnih ključeva, koji su bili ostavljeni u kontakt bravi, stavio u pogon te se njime odvezao u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec, u subotu, 21. rujna nešto prije 12 sati u Puščinama, na makadamskom putu u produžetku Ulice Matije Gupca, pronašli su ukradeni Megan. Nakon očevida vozilo je vraćeno vlasniku.
Protiv počinitelja, nadležnom državnom odvjetništvu podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Također iz policije izvješćuju o krađi koja se dogodila u dva navrata i to 5. srpnja i 21. rujna 2019. godine u Pribislavcu, Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 38-godišnjakinje, odakle je ukrao nekoliko aluminijskih radijatora. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar