U preostale tri nedjeljne utakmice 23. kola 4. HNL pobjede gostujućih ekipa

nogomet
23. kolo 4 HNL

Polet se petardom u Pušćinama ponovo izjednačio na vrhu s Varteksom. Tri zgoditka postigao je Mezga, od toga dva iz jedanaesteraca, a preostala dva Goričanec. U Pušćinama su nezadovoljni suđenjem suca Dine Kramara koji je, zbog prijetnji domaćeg predsjednika u poluvremenu, pozvao policiju koja je došla pred kraj utakmice i uzela izjave. Domaćini se žale zbog dosuđena tri kaznena udarca i isključenja Levanića u 27. minuti.

Sloga i Dinamo iznenadili su svoje domaćine i ubilježili gostujuće pobjede.

Čakovečka Sloga je na gostovanju u Nedeljancu već u 7. minuti imala prednost od dva gola zgodicima Cabana i Kneževića. Domaćini u nastavku uspijevaju poravnati, međutim pred sam kraj susreta drugim golom Cabana Sloga odnosi sva tri boda.

Dinamo je na gostovanje kod trećeplasirane Bednje ispraćeb sa skepsom, a kući se vraća pjevajući. Na poluvremenu je blo 1:1 golom Igreca, a pobjednički gol u 75. minuti postigao je Novak.

Rezultati – subota: Omladinac (NSR) – Novi Marof 4:0, Mladost Komet – Varteks 1:2, Rudar – Dubravka Zagorac 1:1, Podravina – Međimurec 2:3, Jalžabet – Nedelišće 3:1, nedjelja: Pušćine – Polet (SMnM) 0:5, Bednja – Dinamo (D) 1:2, Nedeljanec – Sloga (Č) 2:3.

Ostavi komentar