U humanitarnoj akciji za Stelu Rubin iz Dunjkovca prikupljeno 20.000 eura

Ovih je dana završila humanitarna akcija Za Stelin osmijeh koju su pokrenule Vesna Horvat te Biserka Treska u svrhu prikupljanja donacija za kupnju rabljenog vozila prilagođenog za osobe s invaliditetom za Stelu Rubin iz Dunjkovca. 

U akciju su se priključile brojne udruge, sportaši, glazbenici, poduzetnici, općine, župe, bajkeri te svi ostali ljudi dobra srca.

– U akciji se prikupilo potrebnih 20.000 eura. Za dostavu vozila zaslužan je Tomislav Celinger, a za besplatno osiguranje Kristina Pokos, za prijenos vozila i sve papire Nebojša Gačeša, kazala je inicijatorica akcije Vesna Horvat.

Najviše donacija stiglo je od međimurskih sportaša u akciji Međimurski sportaši daruju za Stelin osmijeh koju su pokrenuli Nikola Lukman te bivši trener Dinama Nenad Bjelica (Neno Bjelko). Akciji su se priključili i brojni rock glazbenici na inicijativu Renata Halića. Donacije su se prikupljale i na nogometnim utakmicama između NK Međimurec (Mišel Ganzer) i NK Otok (Dino Božek). Humanitarnoj akciji priključio se i međimurski župan Matija Posavec.

Ovim putem obitelj i organizatorice zahvaljuju svim ljudima koji su se odazvali akciji i podarili Steli osmijeh koji ne skida s lica.

Ostavi komentar