U Hrvatskim vodama održan sastanak na temu kako ubrzati radove na Aglomeraciji Mursko Središće i Donja Dubrava

Sastanak u Hrvatskim vodama oko ubrzanja radova na kanalizaciji

U Hrvatskim vodama u Zagrebu, u ponedjeljak je održan sastanak na temu ubrzanja radova i bolje organizacija na projektima Aglomeracija Mursko Središće i Donja Dubrava.

Na sastanku su uz Davora Vukmirića , zamjenika direktora Hrvatakih voda sudjelovali i direktor Međimurskih voda Vladimir Topolnjak, gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak,  načelnik Donje Dubrave Marijan Varga te Iztok Polanič, predsjednik Uprave tvrtke Pomgrad  ujedno i vlasnik tvrtke izvođača radova – Tegra d.o.o.

Zaključak sa sastanka je da se radovi moraju adekvatno organizirati i ubrzati kako se rokovi koji su definirani ugovorom ne bi probili, nego ispoštovali. Predsjednik Uprave tvrtke Pomgrad  maksimalno će se uključiti u provedbu te tvrtki Tegra osigurati svu potrebnu pomoć kako bi se radovi pravovremeno i kvalitetno završili.

Projekt vrijedan 165 milijuna kuna – Aglomeracija Mursko Središće trenutno je najveći projekt koji se odvija na području Grada Mursko Središće. S obzirom na veličinu i zahtjevnost projekta  svakodnevno se pojavljuju razni problemi. Kako bi se projekt što prije završio uz što manje problema sastanci na temu provedbe aglomeracije održavaju se barem jedanput mjesečno. Iako Grad Mursko Središće nije naručitelj projekta na tjednoj bazi komunicira s naručiteljima i izvođačima radova kako bi se projekt što prije sproveo uz što manje poteškoća, a da bi se građanima olakšao svakodnevni život.

 

 

 

 

Ostavi komentar