U GORNJEM MIHALJEVCU: 2. PMS – Prvo kolo nove Treking lige Sjever

Drugo izdanje natjecanja 2. PMS (2. PostMartinskiSusret), održati će se u subotu 16. studenoga 2019. na području gornjeg Međimurja, u okolici Gornjeg Mihaljevca. Start i cilj su na nogometnom igralištu NK Jedinstvo Gornji Mihaljevec ( GPS: N 46.425976, E 16.327325)

Trkače očekuju dvije staze različitih dužina i zahtjevnosti:

duža staza procijenjene optimalne dužine 18-20 km za iskusne trekere i trkače koji se dobro snalaze na karti i
kraća staza procijenjene optimalne dužine 8-10 km za početnike, šetače i one s osnovnim znanjem orijentacije.

Natjecanje je ujedno i prvo kolo nove Treking lige Sjever i boduje se za ukupni plasman lige. Organizator natjecanja je Orijentacijski klub Međimurje. Nakon prvog kola slijedi drugo kolo – Crazy Hill Trekk 2019 i treće kolo – Ivanečka Železnica.

Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: [email protected]
U 10 sati kreću prijave i podizanje karte s kontrolnim kartonima. Potom je u 10:55 kratki sastanak s opisom terena te u 11 sati start natjecanja za obje kategorije.

Startnina

Donacija u preporučenom iznosu od 30 kn – za trošak tiskanja vodonepropusne karte, organizaciju natjecanja, okrepu i piće nakon natjecanja.

Nagrade i bodovanje

Medalje za prva tri natjecatelja svakoj kategoriji (odvojeno muški i žene), prigodne nagrade organizatora. Proglašenje pobjednika održati će se u 16 sati.
Natjecanje se boduje za ukupni plasman Treking lige Sjever, sukladno pravilima lige.

PRIJAVE na linku:https://forms.gle/QmBfaw8tpLtyqFxQ7 , najkasnije do četvrtka 14. studenoga 2019. Prijave su su moguće i na dan natjecanja u slučaju da bude višak karti, uz dodatnu doplatu 10 kn.

Stranicu lige pogledajte OVDJE. Pravila lige pročitajte OVDJE.

izvor/foto: OK Međimurje

Ostavi komentar