U goricama za Katružu prikupljeno 670 kg grožđa i 2490 kuna

radio gorice za katružu (3)
Radio gorice za Katružu

Radio 1 i Međimurska zaklada solidarnosti Katruža već tradicionalno su i ove godine organizirali akciju Radio gorice za Katružu. Akcija je organizirana s ciljem prikupljanja grožđa, mošta i novca, a prikupljena sredstva će se koristiti za kupnju lijekova, plaćanje operacija, terapija i pomagala za bolesne osobe s područja Međimurske županije, stoji u zahvali humanitarne zaklade Katruža.

Akcija je provedena u subotu, 26. rujna 2020. godine, a kao i svake godine, predvođena aktivistima Radija 1 i Međimurske zaklade solidarnosti Katruža, krenula je od čakovečkih bazena putem brežnog dijela Međimurja u posjet vinogradarima.

U akciji je prikupljeno 670 kg grožđa i mošta te 2490 kuna. Donacije u grožđu, moštu i novcu darovali su: Ljubica Višnjić iz Čakovca, Jasmina i Dragutin Novak iz Gornjeg Hrašćana, Darko i Mirjana Posavec iz Črečana, Stjepan i Ljiljana Leček iz Nedelišća, Mladen i Mirjana Perišić iz Nedelišća, Miro i Smiljana Špiranec iz Nedelišća, Zlatko Leček iz Svetog Urbana, Brigita i Željko Dobranić iz Slemenice , Gordana Molnar iz Svetog Urbana, Luka Bratković iz Macinca, obitelj Holcinger iz Savske Vesi, Željko Posavec iz Nedelišća, Josip Golub iz Nedelišća, obitelj Šipek iz Nedelišća, Stjepan Filipović iz Stanetinca, Ranka i Branko Kerman iz Gornjeg Mihaljevca, Antonio Jambrović iz Svetog Urbana, Edo Zadravec iz Svetog Urbana, Ivica Kelenc iz Gornjeg Hrašćana, Stanislav Novak iz Svetog Urbana, Dragutin Brežnjak iz Svetog Urbana, Blaženko Horvat iz Bogdanovca, Dragan Žerjav iz Slakovca, Katarina Boltek iz Vinice i Josip Grivec iz Donjeg Vidovca.

Svim sponzorima, vinogradarima, beračima te učesnicima akcije – veliko HVALA.

Ostavi komentar