U Draškovcu na koncertu prikupljeno 9000 kuna

draškovec
Modna revija pod nazivom Od Roka do našega doba

Udruga Prijatelji svetog Roka iz Draškovca koja je organizirala humanitarni božićni koncert pismeno se zahvaljuje svim sudionicima ali i donatorima te prijateljima koji su se odazvali manifestaciji. Zahvalu donisimo u nastavku.

Poštovane / poštovani sudionice / sudionici XII. Božićnog humanitarnog kocerta !

Nakon što su se dojmovi sa održanog Koncerta polako slegli, u ime Udruge “Prijatelji svetog Roka” i Mješovitog pjevačkog zbora Udruge želim Vam još jednom od srca zahvaliti što ste se odazvali našem pozivu i nastupili na Božićnom humanitarnom koncertu “Otvorimo srca Božiću” te zajedno sa organizatorima potvrdili da za ljubav i darivanje nikad nije kasno.

– Dragi učenici ! Uhvatite se u koštac sa svim izazovima i gledajte u budućnost sa puno samopouzdanja i vjere u svoje mogućnosti. I tako ćete postići sve što naumite. Budite odvažni krenuti nepoznatim putevima i na njima ostavite svoj trag. Vjerujte u sebe i svoje snove, jer svaki mali korak vodi Vas sve bliže Vašem cilju. Zato imajte hrabrosti vinuti se u visine, riječi su voditeljice Jelene Vadas  koja je tekstualno popratila događanja na Koncertu.

Sretni smo i ponosni što ste i Vi svojim pjevanjem, sviranjem te pomoći u organizaciji Koncerta dali doprinos uspješnosti ovog Projekta i što smo svi zajedno dokazali da je sreća u darivanju !

Od dobrovoljnog novčanog dara na ovom Koncertu te iz vlastitih sredstava Udruge PSR sakupljeno je 9000 kn. Novčana sredstva bit će utrošena za nabavu opreme i inventara školske knjižnice te nabavu razglasne opreme, a ostatak će, nakon završetka Humanitarne akcije, biti proslijeđen na račun osnovne škole Draškovec iz Draškovca za sufinanciranje produženog boravka učenika u školi.   

Ivan Vadas

Ostavi komentar