U Dekanovcu održano Prvenstvo lovačkog saveza Međimurske županije u streljačkoj disciplini Trap

natjecanje trap

Prvenstvo Lovačkog saveza Međimurske županije u disciplini trap održano je u organizaciji Lovačkog saveza Međimurske županije i Lovačkog društva Fazan Dekanovec-Podturen.

Na natjecanju je sudjelovalo 12 ekipa i 3 pojedinačne liste s ukupno osamdesetak lovaca. Cijelo prvenstvo odsudio je Katanović Josip. Prvenstvo su odlikovali kvalitetni nastupi ekipa i pojedinaca strijelaca te napeta završnica samog prvenstva.

Nakon završetka Prvenstva u ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojili su strijelci LD Zec Vratišinec,drugi su bili strijelci LD Mursko Središće-Mursko Središće, a treće mjesto pripalo je strijelcima LD Zec Mursko Središće.

U pojedinačnoj konkurenciji dobili smo prvaka prvenstva strijelca Horvat Deana, viceprvak postao je Goričanec Marko. Treće mjesto osvojio je Balent Ivica.

Jučer su se ujedno i proglasili pobjednici Lige strijelaca Međimurja za 2020. godinu.  Liga se odvijala kroz 12 kola. Sudjelovalo je preko 140 strijelaca.

Ekipni prvaci postali su po prvi puta strijelci LD-Jastreb Domašinec, drugo mjesto pripalo je  LD Mursko Središće-Mursko Središće dok je treće mjesto osvojilo LD Fazan Dekanovec-Podturen.

U pojedinačnoj konkurenciji zlato je pripalo Srnec Mladenu, drugi je bio Varga Ivica, a treći Horvat Dean.

Ostavi komentar