U četvrtak u Domu sindikata mjerenje šećera i krvnog tlaka u organizaciji Savjeta za zdravstvo SDP-a

Andreja Marić
prim. Andreja Marić održat će i predavanje o novim načinima liječenja šećerne bolesti

Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije povodom obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti organizira u četvrtak, 14. studenog od 15:30 do 18 sati u zgradi Doma sindikata u Čakovcu javnozdravstvenu akciju mjerenja glukoze u krvi i krvnog tlaka, uz savjete medicinskog osoblja. Uz to odražat će predavanje na temu: Novosti u liječenju šećerne bolesti koje će održati prim. Andreja Marić, dr.med., spec.interne medicine, subspec.endokrinolog i dijabetolog, u vremenu od 16:30 do 17 sati.

Obilježavanjem Svjetskog dana šećerne bolesti pomažemo podizanju svjesnosti o bolesti od koje u svijetu boluje svaka jedanaesta osoba, a gotovo polovica oboljelih još ne zna da imaju šećernu bolest, te pridonosimo prevenciji i ranom otkrivanju ove kronične, podmukle bolesti.

Poboljšanjem edukacije i skrbi naših sugrađana primjenom suvremenih lijekova i tehnologija, prevencijom bolesti, redovitom kontrolom i odgovornim ponašanjem prema sebi i svojem zdravlju pridonosimo kvaliteti života pojedinca, njegove obitelji i društva u cjelini.

Liječnici i medicinsko osoblje bit će na raspolaganju za sva pitanja vezana uz očuvanje zdravlja i pravilnu prehranu i pomoći vam savjetima o zdravlju i bolesti.

Nakon predavanja pripremili su sve sudionike fine i zdrave zalogaje i piće.

– Pridružite  se, poziva Savjet za zdravstvo i socijalnu politiku SDP-a Međimurske županije

Ostavi komentar