TS Zrin: Svojim izvedbama želimo kod svakog slušatelja pobuditi osmijeh i veselje!

Tamburaški sastav Zrin

Na snimanju emisije Lijepom našom u Selnici predstavio se i tamburaški sastav Zrin koji djeluje od 2014. godine.

Publici su tom prilikom otpjevali splet međimurskih pjesama: Klinček stoji pod oblokom, Kaj se pripetilo i Čardaš. Mi smo ih uhvatili iza pozornice te su nam ukratko ispričali svoje doživljaje sa snimanja emisije. 

Sa Zrinom smo danas nastupili prvi put, ali je svaki od nas već dosta puta nastupao u emisijama Lijepom našom s prijašnjim bendovima i kudovima. Ujedno je našem članu Andriji ovo zadnji nastup – kazali su nam članovi benda nakon njihova nastupa.Tamburaški sastav Zrin n

TS Zrin čine Marko Škvorc, Mario Goričanec, Radovan Goričanec, Marko Mikulaj, Nikola Kraljić i Andrija Goričanec. Većina članova dolazi iz Svetog Martina na Muri. 

Potkovani raznim iskustvima i glazbenim školama, odlučili smo tamburaškoj glazbi dodati moderniji “štimung”. Svaki pojedinac sa sobom nosi svoj žar za određenim glazbenim žanrom pa nam se tako u repertoaru uvijek nađe ponešto za svakoga, a svaka će naša izvedba u čovjeku probuditi ono najbitnije – osmijeh i veselje– poručili su simpatični članovi TS Zrin.

Tamburaški sastav Zrin

Ostavi komentar