Trojica mladića osumnjičena za provalu u ugostiteljski objekt u Kuršancu

provala krađa lopov119
Ilustracija: Provala

U noći s nedjelje na ponedjeljak, 23./24. listopada) u Kuršancu, Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelji provalili su u ugostiteljski, vlasništvo 34-godišnjakinje, odakle su ukrali novac, alkoholna i bezalkoholna pića te razne prehrambene proizvode.

Točan iznos materijalne štete utvrdit će se nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.

Brzom reakcijom čakovečkih policajaca zbog sumnje u počinjenje opisanog kaznenog djela teške krađe, uhićeni su 22-godišnjak, 21-godišnjak i stariji maloljetnik te provedeni u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje, priopćili su iz Policijske uprave međimurske.

Tijekom istraživanja temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije obiteljske kuće u Kuršancu, kojima se koristi 21-godišnjak. Neposredno prije početka pretrage na poziv policijskih službenika, 21-godišnjak je predao dio ukradenih predmeta, koji su oduzeti te vraćeni vlasnici.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 22-godišnjak, 21-godišnjak te stariji maloljetnik počinili kazneno djelo teške krađe te će se protiv njih prema starijem maloljetniku podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar