Ovog vikenda Trash&Burn uz američke automobile i bogat dvodnevni program

Trash&Burn ove godine slavi 16 godina te vas na Izletištu Goričanec u Svetom Martinu na Muri u petak i subotu, 14. i 15. lipnja, očekuje bogat program.

I ove godine očekuju vas opaki američki automobili i motori iz čitave Europe, pin-up djevojke, burlesk nastupi, tattoo, vintage štandovi sa odjećom, burn-out box, a posjetitelji će moći koristiti i Trash&Burn ”Taxi” Ford Thunderbird iz 1959. godine koji će voziti na relaciji festivala i Toplica Sv. Martin.

Posjetitelji Trash&Burn-a imat će poseban popust od 20% na Aquapark ulaznice u Toplicama Sv. Martin uz predočenje narukvice festivala. Trash&Burn je prošle godine ugostio preko 300 starih američkih automobila i isto toliko motora, a ove godine očekuje se da se tradicija nastavi i postave novi rekordi.

Ovog vikenda na Izletištu Goričanec TRASH & BURN festival američkih automobila i rock&roll-a!

Glazbeni dio festivala donosi top svjetske rockabilly i rock and roll bendove i DJ-e iz Brazila, Danske, Nizozemske, Francuske, Austrije, Njemačke i Hrvatske.

Upad se naplaćuje 6€ po danu ili 9€za oba dana. Uz kupljenu ulaznicu može se i besplatno kampirati. Vlasnici američkih automobila i motora ne plaćaju ulaz.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE