-1.7 C
Čakovec
Nedjelja, 5 veljače, 2023

Policija se oglasila o nesreći s traktorom: Liječnica odmah konstatirala smrt, slijedi sudska obdukcija!

Jučer, 11. srpnja 2022. godine oko 15:40 sati na nerazvrstanoj cesti koja povezuje lokalnu cestu broj 20039 (Orehovica-Prelog-Donja Dubrava) i Donji Vidovec, smrtno je stradao 54-godišnjak, izvijestila je danas PU međimurska. 

> Traktor priklještio vozača i usmrtio ga!

Upravljajući neregistriranim traktorom navedenom nerazvrstanom cestom, vozilo nije držao što bliže desnom rubu kolnika te na tolikoj udaljenosti od njega da ne ugrožava druge sudionike te ne izlaže sebe opasnosti. Zbog opisane situacije na ravnom dijelu ceste traktorom je sišao izvan kolnika, niz cestovnu kosinu, gdje je došlo do prevrtanja traktora, a potom i prignječenja gornjeg dijela tijela vozača, ispod stražnjeg lijevog kotača.  

Izlaskom na mjesto događaja liječnica tima hitne medicinske pomoći konstatirala je smrt 54-godišnjeg vozača traktora.

 Na mjesto događaja izašli su pripadnici JVP-a Čakovec, koji su pomogli u izvlačenju tijela vozača ispod traktora. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti 54-godišnjaka naložena je sudska obdukcija. 

Provjerom putem evidencije vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je kako je 54-godišnjak upravljao traktorom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta zbog neobavljenog izvanrednog zdravstvenog pregleda na koji je upućen.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

0FanoviLajkaj
3,695SljedbeniciSlijedi
14,700PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE