Tradicionalno bicikliranje Međimurjem – BIMEP na Uskrsni ponedjeljak 22. travnja

BIMEP najava (2

Tradicionalna biciklijada BIMEP – biciklom međimurskim putevima ove se godine održava u ponedjeljak 22. travnja na sam Uskrsni ponedjeljak. Početak je u 9 sati a svi zainteresirani se mogu u bilo koje doba uključiti na određenom ulazno/izlaznom punktu sve do 18 sati. Ukupno je 16 punktova i to u Čakovcu, Domašincu, Donja Dubrava, Donji Kraljevec, Gornji Mihaljevec, Kotoriba, Lopatinec, Macinec, Mursko Središće, Orehovica, Podturen, Prelog, Pušćine, Sveta Marija, Sv. Martin na Muri i Štrigova. Povodom toga ovog je četvrtka u Velikoj vijećnici Međimurske županije održan radni sastanak Međimurskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve” koji je vodio Alan Resman stručni suradnik za poslove županijskih tijela i zaštite i spašavanja predstavljajući plakat i diplomu 14. BIMEP-a.

Alan Resman

Prilikom uključivanja svaki sudionik dobit će diplomu s ucrtanom trasom kretanja. Za djecu i mlađe od 14 godina pristupnicu potpisuje roditelj. Za djecu i mladež do 16 godina obavezna je biciklistička kaciga a svima ostalima se preporučuje. Za bicikliste je osiguran servis bicikala (zamjena zračnice) koje će provoditi Beciklin i Chaky, potpora Gradskog društva Crvenog križa Čakovec, PU međimurske, hitne pomoći koja će biti stacionirana u Čakocu, i okrjepa na punktovima. PU međimurska će prema vlastitoj prosudbi ili dojavi vršiti pratnju većih grupa biciklista. 

Ovoproljetno izdanje BIMEP-a organiziraju Turistička zajednica Međimurske županije, Međimurska županija i Međimurski savez sportske rekreacije “Sport za sve”.

U slučaju lošeg vremena BIMEP se ne odgađa.

foto: rr

Ostavi komentar