Teško ranjeni mladić iz Vularije podlegao ozljedama u čakovečkoj bolnici

Vikendaško naselje kraj Vularije gdje je došlo do krvavog sukoba i teškog ranjavanja Martina Pilića koji je u subotu 23. svibnja podlegao ozljedama u bolnici

Kako nam je potvrdio glasnogovornik PU međimurske, teško ranjeni Martin Pilić (28) iz Vularije u pucnjavi koja se početkom svibnja dogodila u vikendaškom naselju nedaleko od tog mjesta, preminuo je uslijed težine ozljeda u Županijskoj bolnici u Čakovcu, u subotu prijepodne.

Kako je objavio DORH, postoji osnovana sumnja da je 61-godišnjak 2. svibnja 2020. u Vulariji, nakon kraće prepirke sa 28-godišnjakom, u cilju da ga usmrti ispalio najmanje četiri hica iz svojeg malokalibarskog pištolja u njega te mu nanio ozljede opasne po život.

U pitanju se bile teške ozljede glave i mozga, uslijed kojih je kako neslužbeno saznajemo od samog zaprimanja u bolnicu u kritičnom stanju, da bi nažalost ove subote 28-godišnjak izgubio bitku za život.

Kako saznajemo od policije istraga u ovom slučaju još uvijek je u tijeku, očekuju se nalazi još nekih vještačenja, nakon čega se očekuje zaključenje slučaja, ali sada vjerojatno i prekvalifikacija samog kaznenog djela iz pokušaja ubojstva u ubojstvo. Osumnjičeni 61-godišnji Varaždinac nalazi se u Istražnom zatvoru u Varaždinu.

Kako su nam rekli njegovi sumještani, Martin je iza sebe ostavio suprugu i dvoje male djece.

 

Ostavi komentar