Tehnixu nagrada za investiciju koja je najviše pridonijela održivom razvoju i na ARCI zlatna medalja

Đuro Horvat Tehnix
Đuro Horvat Tehnix

Kompaniji Tehnix  u hotelu Westin u Zagrebu dodijeljena je nagrada ECO Lider invest za investiciju koja je najviše pridonijela održivom razvoju i kvaliteti života građana te zaštiti prostora i okoliša, bojavili su na službnim stranicama kompanije.

Radi se o najvećoj investiciji izgrađenoj u toku 2018. godine u vrijednosti od 130 milijuna kuna. To je osam hala specijalne konstrukcije i visoke tehnološke opremljenosti, zajedno sa izložbenim i poslovnim prostorima, što čini ukupno 10.000 m². Proizvodni pogon opremljen je s 4 krana, suvremena ugrađena tehnološka oprema omogućuje visoki standard rada inženjera i djelatnika sa kojima ostvarujemo visoku produktivnost. Nova tvornica opremljena je solarnim sustavom na krovištu te proizvodi električnu energiju dovoljnu za vlastiti pogon strojeva. Inovativni i razvojni kapaciteti omogućuju visoki standard svih zaposlenih koji svojom vještinom rada i motivacijom proizvode kvalitetne proizvode za izvoz.

No to nije sve primili su joj jednu nagradu. Kompanija Tehnix osvojila je ZLATNU MEDALJU na 17. Međunarodnoj izložbi ARCA za inovativnu tehnologiju MO-BO-TO kojom se postiže kružno gospodarstvo.

Ostavi komentar