Sweet Mery i Ena Friedrich dolaze u Club Amadeus

Ena Kiš, još poznata i kao Ena Friedrich, poznata po ulogama u reality showovima, angažmanima za Playboy i jedinstvenom sadržaju koji snima, otkrila je detalje o njezinoj novoj karijeri i prijateljici Mariji Zadravec (Sweet Mery) za Domaći Radio.

Ena je naglasila da je Marija iznimno draga osoba s kojom je suradnja uvijek jednostavna. One su već mnogo puta zajedno radile, a Marijin entuzijazam i stručnost uvijek su ostavljali snažan dojam. Ena je također upućena u nedavne promjene u Marijinoj karijeri, uključujući njezin rad kao DJ-a te snimanje dueta.

– Posebno je zanimljivo što će Marija svoj prvi nastup kao DJ imati u rodnom Međimurju, u Amadeus klubu. Ena nam je otkrila da su joj mnogi sugerirali da prvi nastup bude u Zagrebu, ali Marija je odlučila da svoj debi napravi u svom rodnom kraju, što pokazuje koliko joj to mjesto znači, prenosi portal Domaći Radio.

Ena je izrazila divljenje Međimurju kao regiji s ljubaznim i srdačnim stanovnicima te je istaknula svoju uvijek prisutnu želju da posjećuje to područje. Na kraju, Ena je iskazala svoje najbolje želje Mariji za njezin prvi nastup te dodala da planira prisustvovati njezinom prvom nastupu u Clubu Amadeus kako bi podržala svoju dragu prijateljicu.

U Amadesu u Pleškovcu nastupit će DJ Sweet Mery & DJ Boky u subotu, 01. lipnja s početkom u 22 sati.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE