Sveti Martin: Javna priznanja idu Branimiru Blajiću, Nadi Nađ, nogometašima i firmi Eltel

Na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća održane uopće Dana općine Sveti Martin na Muri vijećnici su jednoglasno donijeli odluku o dodjeli javnih priznanja.

Tako će se ove godine zahvalnice dodijeliti Branimiru Blajiću za osobit doprinos u razvoju turističke djelatnosti na području općine. Odaje mu se priznanje za njegov osobit doprinos razvoju turističke djelatnosti na poziciji generalnog direktora LifeClass Termi Sveti Martin na Muri, za izniman doprinos u suradnji s lokalnom zajednicom, sukreiranju turističke ponude Općine Sveti Martin na Muri te promociji općine diljem Hrvatske i inozemstva. Branimir Blajić 15. studenog odlazi s pozicije generalnog direktora Termi, a na njegovo mjesto dolazi, kako saznajemo Igor Nekić.

Patronažnoj medicinskoj sestri Nadi Nađ dodijelit će se zahvalnica za izniman doprinos na području zdravstveno-preventivnog i humanitarnog  djelovanja na području općine.

Za osvajanje titule prvaka u sezoni 2017./2018. zahvalnica će se dodijeliti NK Polet i NK Bratstvo, koji su zaslužni i za promociju općine, sportskog načina života, primjeru timskog rada, truda i entuzijazma.

Davor Fileš i firma Eltel dobit će zahvalnicu za izniman doprinos u uređenju multimedijalne zbirke Jen dan v živleju Franca Žalara i promociji općine.  

Ostavi komentar