Sveti Juraj na Bregu: Božićnice za umirovljenike

kuglice
Foto: Pixabay

Općina Sveti Juraj na Bregu donijela je Odluku o isplati Božićnica umirovljenicima koji primaju mirovine u iznosu do 2.200 kuna i osobama starijim od 60 godina koji nemaju primanja s područja Općine Sveti Juraj na Bregu.

Pozivaju se umirovljenici i osobe starije od 60 godina koji nemaju primanja, a imaju prebivalište na području Općine Sveti Juraj na Bregu da od ponedjeljka 14. prosinca do petka 18. prosinca 2020. godine u vremenu od 8:00 do 15:00 sati,

 dođu u Općinsku upravu (Pleškovec 29) te podignu Božićnice.

Visina božićnice Općine Sveti Juraj na Bregu iznosi 200 kuna po osobi, a primatelji ili osobe sa sobom obavezno moraju donijeti potvrdu o visini mirovine ili o visini dohotka od Porezne uprave (soba br. 2), osobnu iskaznicu i OIB.

Ako primatelj ili osoba nije u mogućnosti osobno podići božićnicu, istu može podići član obitelji, ali u tom slučaju mora sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu primatelja mirovine ili osobe starije od 60 godina koja nema primanja, potvrdu o visini mirovine primatelja ili o visini dohotka, OIB primatelja mirovine ili osobe starije od 60 godina koja nema primanja i vlastitu osobnu iskaznicu.

Ostavi komentar