Sve je spremno za utrku Velika nagrada Čakovca!

Vedran Delimar
U Čakovcu su u tijeku pripreme za automobilsku utrku  pod nazivom Velika nagrada Čakovca 2021.

Auto klub Blacklisted i ove godine organizira adrenalinski spektakl na području grada Čakovca pod imenom VELIKA NAGRADA ČAKOVCA 2K21 (No.10 Trackday & Blacklisted CUP). Na sam Dan grada Čakovca 29. svibnja 2021. godine u samom centru očekuje se nastup mnogobrojnih automobilista i zaljubljenika u auto sport.

Uoči same utrke razgovarali smo s Vedranom Delimarom, poznatim čakovečkim automobilistom.

Bavim se automobilizmom već 11 godina.  Do sada sam vozio VW Polo Cup. S njim sam vozio osam godina, a onda smo pojačali auto i stavili 1.8 turbo motor. Stavili smo prave trkaće elemente i rezultati su bili tu. Vozio sam sve kategorije, primjerice spretnosne vožnje na poligonu, gdje sam bio drugi na kraju godine i prvi u klasi nekoliko godina, rekao nam je Delimar i dodao da je vozio i brdske utrke.

Čakovečka utrka održava se već dvije godine. Prošle godine je bilo suho, sve super, jako puno ljudi i publike. Organizatori su jako dobro sve organizirali, dodaje u nastavku Delimar.

Staza je sama po sebi jako interesantna jer je u centru grada. Inače su sve utrke negdje u brdima i van gradova. Treba biti brz i spretan. Danas nam je kišovito, sklisko, bit će interesantno, istaknuo je Delimar i pozvao sve zainteresirane da ih dođu podržati.

Podsjetimo također još da su zbog održavanja manifestacije “Velika nagrada Čakovca 2K21” (No.10 Trackday & Blacklisted CUP) danas zatvorene sljedeće ceste u vremenu od 6:00 do 21 sat.

– Trg Eugena Kvaternika

– Park Rudolfa Kropeka

– Dio ul. Otokara Keršovanija (od raskršća kod Fine prema rotoru)

– Ulaz u ul. Ruđera Boškovića iz ul. Otokara Keršovanija

– Dio ul. Ivana Mažuranića do raskršća ul. Marije Jurić Zagorke

– Dio ul. Tome Masaryka (poslije ulaza iza starog pasaža)

– Ul. Kralja Tomislava (od trga Eugena Kvaternika do Mihovljanske ulice) – Ul. Ante Starčevića (od rotora do ul. Kalmana Mesarića)

Za potrebe stanara predviđeno je propuštanje vozila u terminima 12:30 – 13:30 sati i od 17 do 17:30 sati. Vozila žurnih hitnih služba i intervencija propuštaju se prema potrebi.

 

Ostavi komentar