13.6 C
Čakovec
Subota, 3 lipnja, 2023

Sve je spremno za Sajam cvijeća u Prelogu

Ove će se godine Sajam cvijeća održati od 22. do 24. travnja, na tradicionalnoj lokaciji, iza gradske uprave Grada Preloga, na prostoru budućeg Trga Franje Tuđmana.

Turistička zajednica Grada Preloga ove se godine organizacijom vraća svojoj najpopularnijoj i najposjećenijoj manifestaciji, Sajmu cvijeća. Ove će se godine Sajam cvijeća održati od 22. do 24. travnja, na tradicionalnoj lokaciji, iza gradske uprave Grada Preloga, na prostoru budućeg Trga Franje Tuđmana. Sajam cvijeća je i ove godine dio obilježavanja Dana Međimurske županije.

Ovom manifestacijom, koja će se ove godine održati dvadeset i prvi put, Grad Prelog postao je prepoznatljiv u cijeloj Međimurskoj županiji. Cilj Sajma cvijeća je potaknuti ljude i animirati ih na uređenje svojih okućnica i balkona, dvorišta, vrtića i škola. Cilj je također stvoriti kulturu uređenja mjesta, privući što više posjetitelja te pružiti zanimljiv popratni zabavni program.

Sajam traje tri dana kroz koja se isprepliće bogat kulturno – umjetnički program, etno program i običaji, gostujuće kulturne udruge i glazbeni izvođači. Na pozornici Sajma cvijeća izmijenit će se i ove godine mališani iz dječjih vrtića, udruge s područja Grada Preloga te glazbeni gosti. Svečanost otvorenja Sajma cvijeća uljepšat će i članovi Zrinske garde Čakovec.

Program:

22. travnja (petak) – 17 sati

Dječji vrtić „Vesela loptica“

Dječji vrtić „Fijolica“

Pjevački zbor Udruge umirovljenika Prelog

Puhački orkestar Grada Preloga

Predstavljanje knjige „Vodič za uzgoj povrća“ Renata Obadića

Martin Srpak

23. travnja (subota) – 16 sati

Dixieland band Čakovec

24. travnja (nedjelja) – 16 sati

Pjevački zbor Grada Preloga

Plesno scenska skupina Udruge umirovljenika Prelog

Udruga Potkalnički plemenitaši

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,592FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE