Svakodnevne priče, ubojstvo i seks u Šajerici

Goran Radikovic i Gorkic Taradi
Autori Goran Radiković i Gorkić Taradi

Magično predstavljanje knjige  Svakodnevne priče, ubojstvo i seks dogodilo se u dvorani Zrinski zgrade Scheier u Čakovcu u večernjim satima ponedjeljka 7. studenoga. Autori su Gorkić Taradi iz Čakovca i Goran Radiković iz Šenkovca. Zaoštrili su svoja pera i pred čitateljsku publiku donijeli knjigu osobitu po stilu, sadržaju i formi.

Djelo je magnetično već i po samoj grafičkoj pripremi: ima dvije naslovnice, i bez obzira krenete li čitati s prednje ili stražnje strane, uronit ćete u štivo. Autori donose kratke priče kriminalističke tematike, ili pak priče inspirirane ugostiteljskim zgodama. U knjizi su objavljene i originalne ilustracije igraćih karata u kojima se prepoznaju lica autora, a naslovnice su oblikovane kao križaljke.

Taradi&Radikovic (1)_resize
O knjizi se govorilo iz udobnih fotelja

Uz autore o knjizi je govorila Lidija Novak Levatić, prof, a književnu večer je začinio mađioničar Luka Vidović. Knjiga je sufinancirana sredstvima Međimurske županije, Grada Čakovca i Općine Nedelišće.

Goran Radikovic, Lidija Novak Levatic i Gorkic Taradi
Goran Radiković, Lidija Novak Levatić i Gorkić Taradi

Knjiga Svakodnevne priče, ubojstvo i seks se može nabaviti na portalu www.medjimurje.info u rubrici  Knjižara Udruge Mlada pera i time se može pomoći rad ove udruge.

foto: rr

Luka Vidovic
Gost programa bio je mađioničar Luka Vidović

Ostavi komentar