Sutra u Prelogu akcija- “Kretanjem do zdravlja”

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije poziva va na akciju “Hodanjem do zdravlja” – Sportsko rekreacijska zona Marina Prelog – subota 13. svibnja u 9:30.

Okupljanje sudionika je uz terasu Caffe bara Marina Prelog od 9:00-9:30 na info pultu projekta „Živjeti zdravo“, a hodanje će biti organizirano za sve sudionike po uređenoj stazi „Živjeti zdravo“, u sklopu Sportsko-rekreacijske zone Marina Prelog, a započeti će u 9:30. Za djecu će pješačenje biti organizirano na kraćoj stazi, a po povratku na mjesto okupljanja, Društvo naša djeca Prelog će za najmlađe sudionike akcije organizirati sportsko-rekreativne i zabavne aktivnosti. Za odrasle osobe pješačenje će trajati oko sat i pol, a pješačit će se također Stazom zdravlja te uz derivacioni kanal HE Dubrava, a pješačenje će završiti na mjestu okupljanja – ispred Caffe bara Marina.

Organizatori akcije „Hodanjem do zdravlja“ su Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije, Grad Prelog, Društvo naša djeca Prelog i Udruga umirovljenika Prelog te Srednja škola Prelog.

Osnovni cilj akcije je podizanje svijesti javnosti o važnosti i koristima redovite tjelesne aktivnosti pri očuvanju i unaprjeđenju zdravlja. Akcija „Hodanjem do zdravlja“ provodi se u sklopu projekta „Živjeti zdravo“, koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE