Sutra u Čakovcu akcija Zelena čistka, pozvani svi!

Kao što je i najavljeno, sutra, u subotu, 18. rujna 2021. godine na području Grada Čakovca održat će se akcija „Zelena čistka“. Provodit će se na cijelom administrativnom području Grada, a čistit će se otpad koji su neodgovorni pojedinci ostavili u šumarcima, na livadama, oranicama i pored poljskih puteva. Akcija započinje u 9.00, a trajat će do 12.00.  U akciju se mogu uključiti udruge koje djeluju na našem području te svi pojedinci kojima je stalo do čistog okoliša.

Da podsjetimo, čistit će se sljedeće površine: nelegalna deponija u Krištanovcu, okoliš romskog naselja u Kuršancu, teren oko odlagališta otpada u Totovcu, poljski putevi između Novog Sela Rok i Mačkovca te Novog Sela Rok i Mihovljana, koridor Ulice Dragutina Domjanića u Čakovcu, šumarak između Savske Vesi i Totovca, željeznička pruga u Čakovcu, od Glavnog kolodvora do Gradskog groblja te derivacijski kanal od Kuršanca do Novog Sela na Dravi.

Koordinatori akcije za pojedina naselja su predsjednici Mjesnih odbora, a za Čakovec komunalni redari. Grad Čakovec će za sve sudionike osigurati vreće za  prikupljanje otpada i zaštite rukavice, a moći će ih dobiti na licu mjesta. Lokacije će na kraju akcije obići djelatnici GKP „Čakom“, prikupiti, popisati vreće i izvagati sakupljeni otpad.

U slučaju kišnog vremena, akcija će se odgoditi.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE