Supružnici Ana i Filip Ude lansirali na tržište privatnu kolekciju parfema EVITA FRAGRANCES

kolekcija parfema Evita Fragrances Ana i Filip Ude (40)
Cijeli prostor kavane zamirisao je po EVITA FRAGRANCES mirisnim notama

Poznati čakovečki bračni par vizažistica Ana i gimnastičar Filip Ude u predblagdanskom ozračju predstavili su danas privatnu kolekciju parfema. Nazvana je EVITA FRAGRANCES by Ana i Filip Ude. Kako kažu, ime kolekcije posvetili su svojoj kćerki Evi ujedno simbolizirajućii slaveći radost i ljepotu življenja. Prateći  aktualne svjetske trendove u svijetu parfema a s obzirom na posao kojim se bave ovaj se bračni par upustio u novi poslovni izazov u suradnji s domaćim snagama parfemske industrije.

-Rođenjem kćeri dobili smo dodatno samopouzdanje i kao da nam je ona „dala krila” za ovaj novi poslovni izazov. kazali su na promociji Ana i Filip.

U osmišljavanju kolekcije pečat je dao parfumer Tomislav Vrbanec iz Čakovca i njegova Hrvatska Parfemska Kuća koja je nedavno otvorila svoju prvu specijaliziranu POP-UP parfemsku trgovinu u prizemlju robne kuće Međimurka u Čakovcu.


Kolekcija je predstavljena danas u čakovečkoj Gradskoj kavani. Privatna kolekcija parfema EVITA FRAGRANCES sastoji se od dva ženska i dva muška niche parfema. Za dame je oblikovan dnevni i noćni parfem Gloss i Blush, a za muški rod Black i Silver.

-Riječ je o kombinaciji sportsko-džentlmenskih mirisnih nota, opisao je muške mirise naš uspješan sportaš Filip. Supruga Ana istakla je kako je pri oblikovanju i odabiru mirisa za dame željela jedan parfem koje će moći nositi sve pripadnice ženskog spola, a drugi Blush, u kojem će se pronaći žene snažnog karaktera i osobnosti.

Filipu i Ani u njihovom novom poslovnom izazovu iskustvom i znanjem pomogao je parfumer Tomislav Vrbanec

Kako se radi o pravim parfemima karakterizira ih postojanost, kvalitete i dugotrajnost. Parfemi će se moći probati i kupiti po cijeni od 375 kuna u pakiranju od 50 ml Hrvatskoj Parfemskoj kući te u studiju MakeupByAna. Odrađeni su u limitiranoj i ekskluzivnoj seriji. Prvi dojmovi EVITA FRAGRANCES parfema je atraktivan mirisssssssssss…s osobnošću bračnog para Ude koji će svi voljeti i prepoznavati.

foto: rr

Ostavi komentar