Suđenje Smiljani Srnec iz Palovca poput mračnog skandinavskog trilera

Smiljana Srnec

Nastavljeno je jedno od najintrigantnijih suđenja u povijesti hrvatskog pravosuđa, Smiljani Srnec optuženoj Palovčanki za ubojstvo sestre Jasmine Dominić čije je tijelo pronađeno u škrinji u prijepodnevnim satima, 16. veljače. Osim policijskih svjedoka, dogodio se neočekivani obrat u sudskom procesu.

Naime, iako je Smiljanina majka Katarina Dominić iskoristila zakonsku mogućnost da ne svjedoči, njezina kćerka Katarina Dominić Srnec to je iskoristila i opširno ispričala sve što se događalo u dva dana kada se počela čistiti zlokobna škrinja, pa sve do pronalaska mrtvog tijela okrutno ubijene Jasmine.

Opširno je svjedočio i Katarinin zaručnik David Balent koji je prvi pronašao golo mrtvo tijelo koje je godinama bilo skriveno u zamrzivaču obiteljske kuće.

Njihova svjedočenja bila su takve prirode da iskusni kriminalisti kažu da je u pitanju grčevita obrana optužene Smiljane i pokušaj da se krivica prebaci na nekoga drugoga.

U pitanju je mračna obiteljska priča koja liči na dobro poznate skandinavske trilere, a što se sve događa na i oko njega donosimo u velikoj priči u novoj broju Međimurskih novina koje možete od ovog petka 29. studenog nabaviti na našim brojnim prodajnim mjestima u Međimurju i šire.

Ostavi komentar