Stvaraonica Međimurskih novina: Šaljite nam likovne radove na temu Svetog Nikole i Božića

bojice
Photo by Agence Olloweb on Unsplash

Dragi naši veliki i mali kreativci,

dolazi nam najljepše doba u godini: doba čarolija i lijepih iznenađenja, sjajnih ukrasa i čudesnih događaja, dolaze nam sveti Nikola i Božić… 

Pozivamo Vas da nam šaljete svoje literarne radove u kojima pišete pismo Djedu Mrazu ili Svetom Nikoli, ili nam opišite kako slavite Božić u svom domu, sa svojom obitelji, kako je to sada, a kako je bilo nekada, dok su još naše bake i djedovi kitili jelke sa svojim roditeljima i na skromni način slavili Božić.

Šaljite nam i Vaše likovne radove na temu Svetog Nikole i Božića. Veselimo se svakom Vašem pismu, pjesmi, crtežu, pustite da vas mašta odvede u svijet u kojem želite dočekati ove predivne dane koji nam dolaze.

Radovi se šalju emailom na adresu [email protected] ili poštom na adresu Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, Čakovec. Natječaj je otvoren od 26.11.2021. do 10. siječnja 2022.

Najkreativnije i najoriginalnije radove nagradit ćemo prigodnim nagradama: dva puta po dvije ulaznice za kupanje u Toplicama Sveti Martin, ulaznice za kino u Centru za kulturu Čakovec, te poklon paketi školskog pribora u knjižari Domina Čakovec.

Ostavi komentar