Studenti MEV-a ugostili Roberta Jarnija

Foto: MEV
Foto: MEV

Na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu u srijedu je održana druga po redu tribina pod nazivom „Međimurske sportske legende“ koju u sklopu proglašenja Međimurja Europskom regijom sporta 2022. godine organiziraju studenti 3. godine preddiplomskog studija Menadžment turizma i sporta.

Studenti i profesori MEV-a ovog su puta u velikoj dvorani Centra za održivi razvoj ugostili najboljeg lijevog beka u povijesti hrvatskog nogometa, Roberta Jarnija.

Nova tribina na kojoj je Jarni prisutne pobliže upoznao sa svojom bogatom nogometnom karijerom, zainteresirala je velik broj studenata i profesora.

Jarni je inače rodom iz Čakovca i svoju je karijeru započeo u klubu MTČ, današnjem NK Čakovec. Zahvaljujući njegovoj brzini, agilnosti i vještinama ubrzo ga je primijetio i Hajduk u kojem je nastavio svoju nogometnu karijeru. Bio je i član reprezentacije s kojom je osvojio Državnu nagradu za sport „Franjo Bučar”, a ostvario je i zavidnu međunarodnu karijeru s čak 308 nastupa. Svi ga pamtimo kao brončanog Vatrenog iz Francuske 1998.

– Morate imati složnu ekipu, da smo svi za jednoga, i morate imati malo sreće. A sreća će te poljubiti ako ćeš biti iskren, otvoren i ako imaš samopouzdanja – rekao je Jarni o tom sportskom uspjehu uputivši tako i poruku studentima, stoji u priopćenju MEV-a.

Osim sudjelovanja u aktivnostima Međimurja Europske regije sporta, cilj ovih tribina je da studenti nauče više o organizaciji i promociji događaja, komunikaciji s medijima i odnosima s javnošću.

Ostavi komentar