Stolnotenisače očekuje naporan vikend

U subotu završavaju 1. Hrvatske lige istok, a u subotu i nedjelju 10. kolo u HEP Superligi.

Dolazećega vikenda se, nakon jednoga slobodnog, s nešto prorijeđenim rasporedom za naše predstavnike ponovo igraju lige višega ranga. Osobito se to odnosi na 1. Hrvatske lige u kojima i u muškoj i u ženskoj ligi svi naši predstavnici u završnom, 12. kolu, igraju samo po jednu utakmicu, dok dvije na rasporedu ima samo MSTC Čakovec u 10. kolu HEP Superlige.

Počevši od najvišega, MSTC Čakovec je u subotu u dvorani 3. osnovne škole od 17 sati domaćin drugo plasiranom GSTK Zagrebu, a u nedjelju u 11 sati mu dolazi osmo plasirana Pula. Oba protivnika u svojim sastavima imaju jače igrače nego što čine naš sastav pa je u ovim utakmicama teško očekivati uspjeh.

Težak zadatak u subotu imaju i naše momčadi u 1. HL istok, jer im je protivnik Mladost iz Petrinje, koja prije posljednjega kola ima maksimalan učinak. Domaćin su im prvo u 11 sati igrači Putjana, a u 17 sati Mihovljan, s time da Putjančani (dali i za protivnike?) pripremaju jedno iznenađenje.

Od tri naše ekipe u ženskoj 1. HL istok u svojoj dvorani igra samo Hodošan kojemu u 17 sati dolazi Koprivnica, i domaće su u toj utakmici favoritkinje. Igračice Mihovljana od 11 sati započinju svoju utakmici u Osijeku protiv Vodovoda, a od 17 sati protiv istih će protivnica igrati Šenkovec.

Prema položaju na tablici u te utakmice Šenkovčanke ulaze kao favoritkinje, dok Mihovljančanke imaju tek minimalne šanse za uspjeh, pogotovo istrče li sa sastavom iz 11. kola u kojemu u dvije utakmice nisu dobile niti jednu partiju.

Tekst: Franjo Flac

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE