STOLNI TENIS: Nino Bujan i Hana Zadravec, prvaci Međimurja

Najbolji seniori (Barić, Bujan, Godina i Jurinec)
Najbolji seniori- Barić, Bujan, Godina i Jurinec

Održano je pojedinačno seniorsko prvenstvo Međimurja na kojemu su pojedinačne titule osvojili članovi Mihovljana Nino Bujan i Hana Zadravec. Bujanu, koji je među 60 igrača u finalu s 3:2 pobijedio Matiju Barića iz MSTC Čakovca, ovo je peta titula, kojom se brojem naslova izjednačio s Barićem. Treće mjesto su podijelili sedmerostruki prvak Rinaldo Jurinec iz Šenkovca, u polufinalu poražen od Bujana i lanjski finalist Filip Godina iz MSTC Čakovca, nakon što je za ulazak u finale izgubio od Barića.

Hana Zadravec je nakon niza prvih mjesta u mlađim kategorijama osvojila svoju prvu seniorsku, a u finalu je s 3:2 bila bolja od Maje Trupković iz STK Šenkovca. Njena protivnica u polufinalu je bila Ana Novak iz STK Šenkovca, koju je savladala s 3:0, a istim rezultatom za proboj u finale Trupković je bila bolja od mlađe klupske kolegice iz Šenkovca Marte Novak.

Odigrano je i prvenstvo u parovima, gdje je među 27 kombinacija, pobjedom u finalu nad Robertom Mikacom iz Mihovljana i Zoranom Vidovićem iz Šenkovca, bolja s 3:2 bila ona MSTC Čakovca za koju su igrali Filip Panić i Stjepan Škoda, dok su treće mjesto podijelili Rinaldo Jurinec iz Šenkovca s Borisom Preksavcem iz Putjana i Mihovljančani Nino Bujan s Tomislavom Marušićem.

Prvenstvo su u dvorani čakovečke 2. Osnovne škole uspješno organizirali Stolnoteniski klub Putjane i Međimurski stolnoteniski savez, čiji je predsjednik najboljima na kraju podijelio pokale i medalje.

Tekst: Franjo Flac

Ostavi komentar