STOLNI TENIS: Mladi Kos-Kotoribe turnirom završili sezonu

Kotoripske nade s osvojenim medaljama

Po ustaljenom običaju u Stolnoteniskom klubu Kos-Kotoriba sezona završava turnirom za najmlađe članove. Prošle subote okupilo se njih četrnaestero, koji su se natjecali u četiri starosne kategorije, a tradicionalno su sa svojim roditeljima, ovoga puta i jednim djedom, odigrali i obiteljski turnir u igri parova. Neke su kategorije igrane kombinirano, zajedno dječaci i djevojčice, čime su igračice dobile šansu da ugroze svoje muške protivnike.

U kategoriji limača/limačica to im nije uspjelo, jer je prvo mjesto osvojio Mihael Hederić i drugo Franko Gregurec, kojega je ozbiljno ugrozila Mia Rajher, ali ipak izgubila 3:2, a četvrta je bila Regina Dornik. Nela Kovačić je s tri pobjede od po 3:0 bila uvjerljiva pobjednica kategorije najmlađih kadetkinja. Drugo mjesto je osvojila Nina Friščić, koja je „visjela“ protiv treće plasirane Hane Sović dobivši je s 3, a četvrto najneiskusnija među njima, Matilda Hodak. Od samo dva najmlađa kadeta pobjedom nad Markom Knezom prvo mjesto je osvojio Dorian Pišpek, a u miješanoj kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja očekivani prvi je bio Dino Sović. Drugo mjesto je osvojila Lana Horvat, koja je srebro osvojila pobjedom od 3:2 nad na kraju treće plasiranim Franjom Hodakom, dok je na četvrtoj poziciji završio Petar Lukša.

Sudionici obiteljskog turnira parova

Svake godine je najinteresantniji obiteljski turnir parova, čiji su pobjednici ove godine bili Dorian Pišpek s djedom Ivanom Čmrlecom. Njihovi finalni protivnici su bili Lana Horvat s tatom Đurom, a broncu su podijelili Nina Friščić i mama Ines te Dino Sović s mamom Svjetlanom.

Turnir je pokazao da klub ima puno mladih talenata, koji stasaju iz inkubatora trenera Stjepana Vidovića, kojemu u radu pomažu Dragan Rajher i Igor Munka, a imaju i punu podršku predsjednika Ivana Špicara. Dobri rezultati, koji ih svrstavaju među najbolje u Međimurju i Regiji, pokazuju da će stariji igrači dobiti dostojne nasljednike, te da će nakon dugo vremena ponovo imati i kvalitetne igračice.

Ostavi komentar