Srednja škola Prelog predstavila svoj rad na euroazijskoj razini

U srijedu, 19. svibnja 2021. godine bio je važan dan u Srednjoj školi Prelog. Tada su, naime, učenice 1. G razreda – Ana Mikec, Ivona Žvorc i Lucija Bermanec predstavile svoj rad na euroazijskoj razini.

Radi se o natječaju/izazovu koji je u organizaciji GLOBE programa, a cure su izradile Story Map na temu Dubravsko jezero. 

Izazov „Water Bodies Challenge“ trajao je od Svjetskog dana voda da Dana planeta Zemlje. Povjerenstvo je odabralo najbolje radove koji su bili predstavljeni ZOOM aplikacijom na engleskom jeziku. 

„Bila nam je čast čuti pozitivne komentare, a još veća što je naš rad bio odabran za predstavljanje na Euroazijskoj razini. Bilo je izazovno raditi u novome programu jer nismo bili na nastavi uživo, ali djevojke su se odlično snašle. U pomoć nam je priskočio i David Mikec, naš bivši učenik i GLOBE-ovac“,  ispričala nam je mentorica Valentina Pirc Mezga. 

Čestitamo curama na prvom velikom uspjehu i želimo im još puno ovakvih izazova, a s obzirom na to da su tek prvi razred, sigurno će stasati u vrhunske GLOBE-ovke. 

Ostavi komentar