Sportsko ljeto 2019. u Nedelišću

Osnovnoškolci Nedelišća učili košarkašku tehniku
Osnovnoškolci Nedelišća učili košarkašku tehniku

Krajem ovoga tjedna završava projekt pod pokroviteljstvom Općine Nedelišće Sportsko ljeto 2019.g. koje se održavalo u NGC Aton te na terenima oko njega. Radi se o sportskim kampovima za djecu od 1.- 8. razreda osnovne škole. Djeca su sudjelovala na kampovima nogometa, tenisa, gimnastike, karatea, atletike, rukometa, odbojke i košarke koji su se održavali u organizaciji klubova s područja općine Nedelišće.

dav

Posljednji kamp, košarka, održavao se od 29.07. – 02.08.2019. u organizaciji Košarkaškog kluba Nedelišće. Kroz kamp je u tjedan dana prošlo 55 djece koja su se upoznala sa elementima košarkaške igre kao što su hvatanja, dodavanja, šutiranja, košarkaški dvokorak…

Sportsko ljeto trajalo je od 17.- 02.08.2019. Svaki kamp je trajao 5 dana po 3 sata. Uplatom od simboličnih 50 kuna za jedan ili 100 kuna djeca su imala pravo na sudjelovanje u svim kampovima tijekom kojih su dobili majicu sa logom kampova, te svakodnevno slanac i sok.

Ove godine je 138 djece iskoristilo projekt da bi se upoznali sa različitim sportovima, naučili osnove, bavili se tjelesnom aktivnošću i stekli nova prijateljstva.

Ostavi komentar