Sonja Vršić: Više od 200 trkača dosad prijavljeno za Prvu međimursku trail utrku od Čakovca do Štrigove

Sonja Vršić
Sonja Vršić, predsjednica Planinarskog društva "Bundek" Mursko Središće

– Imamo još jedan sastanak iduće srijede. Sve se finalizira i ide prema planu. Staza je od Čakovca do Štrigove više-manje sva označena, ali ćemo je još par dana prije same utrke označiti visećim trakicama. Preko dvjesto trkača je dosad prijavljeno. To je više od očekivanog. Jako smo zadovoljni odazivom. Dnevnici su u tisku, majice su u pripremi i medalje i samo se nadamo se poboljšanju vremena kako staza ne bi bila previše mokra.  o tijeku priprema za Prvu međimursku trail utrku od Čakovca do Štrigove kazala nam je Sonja Vršić, predsjednica Planinarskog društva Bundek iz Murskog Središća koje utrku i organizira.

Podsjetimo, Bundeki povodom 20 godina djelovanja svog društva i  svečanog otvorenja obnovljenog  Međimurskog planinarskog puta, Bundeki na Uskrsni ponedjeljak 2. travnja organiziraju Prvu međimursku trail utrku od Čakovca do Štrigove (veliki trail, 27 km i 900 m visinske razlike) ili od Čakovca do crkve u Svetom Jurju na Bregu (mali trail, 12 km i 350 m visinske razlike).

Svečano otvorenje Međimurskog planinarskog puta bit će u 9,45 u Čakovcu na Trgu Republike,  a start utrke je u 10 sati. Online prijave su otvorene OVDJE , a popis prijavljenih trkača može se vidjeti na ovom LINKU.

Sonja Vršić poziva sve one koji su još uvijek neodlučni neka se prijave na utrku i Uskrsni ponedjeljak provedu u rekreativnom ozračju i međimurskoj prirodi:

– Pozivam sve one koji žele trčati neka se prijave na utrku. Ima kraća staza od 12 kilometara do crkve u Lopatincu i duža od 27 kilometara do Štrigove. A mogu sudjelovati i svi koji žele hodati i tako upoznati naš prekrasan kraj. Možete uzeti naš dnevnik, krenuti s prijateljima i društvom i proći tu stazu. Atmosfera će biti odlična. Sve je spremno i samo se nadamo lijepom vremenu.

foto: rr

pozivnica za MPP

Ostavi komentar