Službenici policije održali edukativno druženje za prvašiće OŠ Kuršanec

PU Međimurska
PU Međimurska

U ponedjeljak, 8. studenoga 2021. godine, u prijepodnevnim satima policijski službenici Policijske postaje Čakovec, proveli su edukativno predavanje za učenike prvih razreda Osnovne škole Kuršanec, na kojem je sudjelovalo 60-tak učenika.

Tijekom predavanja učenici su upoznati s preventivnom akcijom „Zajedno do veće sigurnosti“ te ulogom i radom policije u zaštiti života i sigurnosti građana. Tom prilikom kod učenika se nastojao učvrstiti stav da je policija njihov prijatelj i pomagač, aktivno uključen u njihovo odrastanje, kako bi stvorili uvjete za buduće partnerske odnose koji jamče sigurnost.

Na kraju predavanja učenici su u kontaktu s policajcima porazgovarali o njima zanimljivim temama, postavljajući pitanja i iznoseći razmišljanja o održanom predavanju.

U uspomen na današnji posjet policije, učenici su dobili su simboličan poklon (privjeske), a koji je financiran i nabavljen sredstvima Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, javlja PU Međimurska.

Ostavi komentar