SLUČAJ DEMOLIRANJA KAFIĆA: Napravili štetu veću od 22 tisuće kuna!

Automobil srebrne boje najprije je rasturio terasu kafića, a nakon toga se zaletio i u samu kladionicu

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 29. rujna provelo prvo ispitivanje trojice uhićenih hrvatskih državljana (1997., 1997. i 2001.) zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo oštećenja tuđe stvari, izvjestili su na službenim stranicama DORH-a.

Postoji osnovana sumnja da su dvojica 22-godišnjaka i 18-godišnjak, zajedno s jednim maloljetnikom, 27. rujna 2019. verbalno i fizički sukobili s jednim gostom u ugostiteljskom objektu u Čakovcu, nakon čega je prvoosumnjičenik stavio u pogon osobni automobil i njime se više puta zabijao u ulazna vrata, stolice i stolove na terasi objekta te u stakleni zid susjedne sportske kladionice. Istovremeno su ostala dvojica osumnjičenika, osnovano se sumnja rukama razbacivali stolove i stolice s terase u ulazna vrata objekta i u stakleni zid i vrata kladionice napravivši štetu veću od 22.000 kuna.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ostavi komentar