15.8 C
Čakovec
Ponedjeljak, 5 lipnja, 2023

Škola nogometa Dinamo Domašinec – Zelenko Novakovec dobila na dar opremu zagrebačkog Dinama

Suradnja Škole nogometa Dinamo Zagreb i Škole nogometa Dinamo Domašinec – Zelenko Novakovec zaživjela je vrlo brzo na kvalitetnim osnovama. Suradnja koja je formalizirana kroz ugovor potpisani u veljači 2017. ove godine pretvorila se odmah u konkretnu suradnju, u ponedjeljak rezultirala vrijednom donacijom.

Tako je delegacija iz Zagreba koju je predvodio direktor ŠN-a Dinama Ivo Šušak sa svojim suradnicima u Domašinec stigla punih ruku kvalitetne opreme koja je donirana ŠN Dinamo-Zelenko. Bilo je tu svega od lopti, kompleta dresova za igru, trening majica, trenirki i vjetrovke.  Tako će selekcije ŠN Dinamo – Zelenko zaigrati u dresovima u kojima igra višestruki hrvatski prvak Dinamo što je izmamilo osmijehe na lica malih nogometaša koji su došli pogledati što su dobili “pod bor” iz Zagreba.

Dinamo - Zelenko
Ivo Šušak, direktor ŠN zagrebačkog Dinama predao je vrijednu donaciju ŠN Dinamo – Zelenko
Ivo Šušak i Zvonko Ovčar
Ivo Šušak, direktor NŠ Dinamo Zagreb i Zvonko Ovčar predsjednik NŠ Dinamo Domašinec

Tom prilikom Ivo Šušak je istaknuo zadovoljstvo što je u kraju u kojem zagrebački Dinamo ima veliki broj svojih navijača, konkretizirana suradnja sa svojim imenjakom iz Domašinca za koju vjeruje da će jednog dana rezultirati nekim novim kvalitetnim igračem kao što je to već bio slučaj kada su u pitanju međimurski nogometaši koji su krasili boje višestrukog hrvatskog prvaka.

U ime domaćina Dragutin Katalenić koordinator u Školi, te Zvonko Ovčar predsjednik NŠ Dinamo Domašinec zahvalili su se na vrijednoj donaciji koja će zasigurno biti podstrek za daljnji kvalitetni rad koji donosi ploda, jer je u Školi već preko 100 igrač(ic)a u 6 uzrasnih kategorija.

Dinamo - Zelenko
Čelni ljudi ŠN Dinamo – Zelenko i ŠN Dinamo Zagreb

Svi zajedno koji su se obratili prigodnom riječi, zaželjeli su pak sve dobro okupljenima za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,604FanoviLajkaj
612SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE