24.5 C
Čakovec
Četvrtak, 31 kolovoza, 2023

Sjednica Općinskog vijeća Dekanovec: Sanja Mikec izabrana za članicu Nadzornog odbora Međimurskih voda

Na 2. sjednici Vijeća Općine Dekanovec u srijedu, 21. srpnja u općinskoj vijećnici Općine Dekanovec donesena je odluka o izboru člana Nadzornog odbora Međimurskih voda. Za članicu je izabrana Sanja Mikec iz Dekanovca.

U srijedu, 21. srpnja održana je 2. sjednica Općinskog vijeća Općine Dekanovec na kojoj je posebna pozornost posvećena odluci o izboru člana Nadzornog odbora Međimurskih voda.

Općine, odnosno gradovi suvlasnici Međimurskih voda podijeljeni su u četiri grupe s vlasničkim udjelima po 15 posto u svakoj grupi. Svaka grupa bira svog predstavnika u Nadzorni odbor. Odluku o izboru člana Nadzornog odbora Međimurskih voda donio je načelnik Ivan Hajdarović. Za novu predstavnicu grupe općina: Dekanovec, Domašinec, Podturen, Vratišinec, Belica, Mala Subotica, Orehovica i Pribislavec izabrana je Sanja Mikec iz Dekanovca.

S načelnikom susjedne Općine Podturen Pericom Hajdarovićem dogovorili smo da se svake dvije godine iz naše grupe općina mijenja član Nadzornog odbora kako bi što više ljudi sudjelovalo u tom nadzornom tijelu, istaknuo je načelnik Općine Dekanovec Ivan Hajdarović.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE