Sjajna promocija Murskog Središća

mursko središće
Prijem za izvrsnu ružicu pahor

Ružica Pahor članica Planinarskog društva Bundek Mursko Središće, sudjelovala je na 1. izdanju utrke 24 sata Ivančice. Upornost, trud i motivacija bližnjih i prijatelja dokaz su osvojenog 1. mjesta u ženskoj kategoriji. Ružica Pahor je u 24 sata prešla nevjerojatnih 11 uspona, 65 km te ukupno 6800 m uspona.

Tim je povodom gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak upriličio prijam za Ružicu Pahor pri čemu je istaknuo

– Vaše postignuće je veliki uspjeh za vas osobno, ali i za Grad Mursko Središće. Hvala vam na sjajnoj promociji grada i što se naš grad ali i Planinarsko društvo Bundek mogu ponositi ovim fascinantnim rezultatom.

Organizator 1. utrke je Sportsko rekreativno društvo 315 Varaždin. Utrka je započela u petak 04.10. u 19 sati, a završila u subotu 05.10. u 19 sati. Start i cilj su bili na parkiralištu Rapikovac u Prigorcu, za plasman je bilo potrebno barem jednom u 24 sata napraviti uspon na vrh Ivančice, a za pobjedu što više puta se u tom vremenskom periodu popeti na Ivanščicu i spustiti na polaznu točku.

U utrci je sudjelovao 110 natjecatelja koji su sami birali put do vrha i to stazama: Konj, Pionir, Mrzljak, Prekrižje, Cesta i Vlastita ruta. Najduže staze su Cesta, Prekrižje i Mrzljak, dok je najstrmija ruta Konj kojom se i većina natjecatelja kretala.

Izvor: grad Mursko Središće

Ostavi komentar