Dj Rea mlada DJ-ica iz Zagreba po prvi put nastupila u Čakovcu i oduševila se gradom i ljudima. Vrckava i opuštena vrlo brzo podiže atmosferu na visoku razinu.

Rea je onaj tip žene koji pršti energijom od jutra do mraka pa smo gotovo sigurni da ova kreativka nikad nema loš dan, a zašto i bi kada radi ono što voli i pritom to radi vrhunski. U 15 godina karijere osvojila je DJ pultove, ne samo naših klubova, nego i onih stranih.

Otkrila je čari DJ-inga kojim se 15 godina do danas bavi. Iza sebe broji preko 700 nastupa po cijeloj regiji, ali i Velikoj Britaniji, Norveškoj, Austriji, Portugalu i Slovačkoj.

U kratkom razgovoru nam je rekla puno toga

U zadnjih pet godina radim jako puno, tako da me je teško «fulati». To uključuje vikend nastupe po zagrebačkim klubovima kao što su Klub, Hangar, VIP, Pepermint, Super Super, ali i u Splitu, Sarajevu i Rovinju te na brojnim korporativnim tulumima, eventima i festivalima. Kažu da je 10 000 sati koje si proveo radeći nešto, minimum da postaneš vrhunski u nečemu. Često nastupam, čime se nastojim usavršiti tehnički, ali nastojim i slušati puno raznolike glazbe, proučavati njenu povijest i sociologiju kako bih, između ostalog, dobila i na kvaliteti i inovativnosti selekcije. Mislim da je najbitnije uživati u tome što radiš. Kad sam ja sretna, skačem i plešem za pultom i ta energija se, nadam se, prenese i na ekipu. Srećom, volim širok dijapazon glazbenih stilova pa uživam i u Hip-Hopu, UK garageu, 2stepu, grimeu, baile funku, drum’n’bassu, houseu, dancehallu, danceu, indie rocku, popu, žanrovima koje najčešće puštam u svojim mash-up selekcijama. Volim zaigranost na partyjima, nisam od onih koji bi cijelu večer plesali na isti žanr.

Volim otkrivati nova mjesta i putovati. Veseli me jako da me kolega Poncije pozvao na Porcijunkulovo. Iznenadila me atmosfera u Arcusu svi su veseli i plešu a posebno ovaj šašavi DJ pult smjeršten na krovu katrice tako da će sigurno biti odlična večer.

Foto: Mario Golenko

Ostavi komentar