Selnica: Poznati dobitnici općinskih priznanja povodom Markova

Zasjedalo je Općinsko vijeće Selnica

Vijećnici su na posljednjoj sjednici u Selnici donijeli, između ostalog, i odluku o dodjeli javnih priznanja Općine Selnica.

Odlučeno je da će se plaketa Općine Selnica dodijeliti tvrtki Alpro Šardi d.o.o.- ponos Selnice- za gospodarski razvoj te smanjenje nezaposlenosti na području Općine Selnice.

Plaketa za poticanje djece i mladih u uključivanje i bavljenje sportskim aktivnostima te za promicanje zdravog načina života dodijelit će se Školi nogometa Sv. Marko. OPG Ilijaš primit će plaketu za očuvanje obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva na području Općine Selnica.

Odlučeno je i da će se zahvalnica dodijeliti posmrtno Josipu Debelcu za razvoj sportskih aktivnosti sudjelovanje u društveno-političkom životu u zajednici. Debelec je bio i dugogodišnji predsjednik NK Mladost.

Ivanu Sklepiću dodijelit će se zahvalnica za podizanje kvalitete života starije životne dobi te za razvoj boćarskog sporta u općini.

Novčana nagrada od 2.000 kuna dodijelit će se Josipu Munđaru iz Selnice zbog dobrovoljnog darivanja krvi više od 150 puta.

Javna priznavanja bit će uručena za Dan općine Selnica “ Markovo 2018.” na svečanoj sjednici Općinskog vijeća koje će se održati 25. travnja 2018. godine.

Ostavi komentar