Šefica čakovečke TZ u bolnici čeka rezultate testa na koronavirus

boška
Boška Ban Vlahek, foto: fb

Boška Ban Vlahek nalazi se u bolnici i čeka rezultate testiranja na koronavirus, jer kako je napisala na svojoj fb stranici i ona je bila na sastanku u čakovečkoj gradskoj upravi na kojem je bila i prva zaražena osoba u Međimurju.

Evo što je još napisala:

 – Dragi moji, pošto mi telefon neprestano zvoni, a očigledno je da se moja hospitalizacija pročula nevjerojatnom brzinom, što je i u redu, svi se bojimo za sebe i svoje najbliže. Nemam se snage javljati, molim vas za razumijevanje. Nažalost, ja sam jedna od onih koja se našla na sastanku o kojem svi pričaju i bila u neposrednoj blizini sa danas potvrđenom, zaraženom osobom.

Temperatura, kašalj, otežano disanje, malaksalost su moji simptomi i nisu ugodni nimalo. Testiranje je obavljeno, rezultati dolaze sutra. I svakako ću javno objaviti kakvi god oni bili. Držim sama sebi, a molim i vas.. Držite mi fige da se radi samo o virozi. Ironično, baš ja sam od početka bila hrabra, govorila da meni ništa nebre biti, a očigledno je da se bolest ne događa uvijek nekom drugom… Jučer navečer sam objavila pjesmu sa porukom da neznamo kaj nas sutra čeka  Evo, ja nisam znala kaj me čeka, al me dočekalo. Do sutra, još jednom… Držite fige!

Ostavi komentar